Vertaling Engels

Vertaling Engels op native niveau

Vertaling EngelsUit de Kunst Vertalingen staat garant voor een juiste vertaling Engels ten aanzien van aspecten als spelling, grammatica, register en stijl binnen een gestelde deadline.

Wil je een Engelse of Nederlandse tekst onberispelijk laten vertalen naar het Nederlands of andersom, en zoek je dus een ervaren vertaalbureau Engels? Neem dan gerust op voor een vrijblijvende offerte.

Uit de Kunst Vertalingen is gefundeerd op ruime vertaalervaring in een keur aan velden van expertise en deze ervaring heeft geresulteerd in een vertaalkunst die een uiterst gepolijste vertaling Engels mogelijk maakt die ook nog eens extra wordt gecontroleerd door Engelse native speakers. Of je nu een Engelse of Nederlandse tekst hebt die historisch, juridisch, medisch, administratief of wetenschappelijk van aard is, er is geen tekst die niet vertaald kan worden door dit vertaalbureau Engels. Uit de Kunst Vertalingen houdt zich aanbevolen voor Engelse vertalingen of van teksten die handelen over kunst en cultuur, en dan met name de populaire muziek vanaf de jaren vijftig. Tenslotte kunt je hier ook terecht wanneer je je website graag in het Engels wilt hebben vertaald, rekening houdende met zoekmachinevriendelijkheid (SEO).

Vertaling Engels Nederlands voor een scherp tarief

vertaling engelsDoordat Vertaalbureau Uit de Kunst Vertalingen kleinschalig opereert, is het mogelijk om de vertaaltarieven scherp te houden. Je profiteert dus van absolute topkwaliteit voor een relatief zeer acceptabel tarief. Wens je eerst een proefvertaling van een klein gedeelte van het document dat je ter vertaling aanbiedt? Dat is mogelijk. Neem hiervoor gerust contact op. Hiervoor worden geen kosten gerekend en hiermee kunt je overtuigd raken van de vertaalcapaciteiten van Uit de Kunst Vertalingen. Vele personen, bedrijven en instellingen gingen je reeds voor en alle(n) hebben de doelstellingen die ze voor ogen hadden met de vertaling Engels glansrijk verwezenlijkt.

Heb je op korte termijn een vertaling Engels Nederlands nodig van een tekst en ben je benieuwd naar de tarieven? Wanneer je via een bericht of telefonisch contact hebt gezocht met vertaalbureau Engels Uit de Kunst Vertalingen, is het streven om u binnen een uur de levertijd en het tarief te laten weten. Spoedvertalingen zijn altijd mogelijk in overleg. Wanneer een tekst een relatief hoog aantal woorden heeft, dan wordt een zogeheten volumekorting toegepast op het tarief.

Redenen te over om in zee te gaan met Uit de Kunst Vertalingen voor vertaling Engels Nederlands en vice versa. Weet je het woordaantal en de gewenste leverdatum? Neem nu contact op!