Tarieven

tarieven engelse vertaling

De tarieven van Uit de Kunst Vertalingen

Uit de Kunst Vertalingen hanteert een vertaaltarief voor vertaling Nederlands – Engels en vice versa van €0,14 per woord (excl. Btw). Daarbij maakt het niet uit welk type tekst u ter vertaling aanbiedt.

U kunt zelf alvast een inschatting maken van de kosten door het woordaantal in Word te vermenigvuldigen met €0,14. In Word 2003 kunt u het woordaantal achterhalen door naar ‘Extra’ te gaan en dan naar ‘Woorden tellen’. Vanaf Word 2007 treft u het woordaantal linksonderaan.

U kunt uw bestand naar Uit de Kunst Vertalingen sturen via het offerteformulier of info@uitdekunst-vertalingen.nl met een vermelding van de deadline.

Daarna

  • bevestigt Uit de Kunst Vertalingen de kosten en de levertijd in een offerte;
  • kunt u aangeven of u akkoord gaat;
  • begint Uit de Kunst Vertalingen bij akkoord met de vertaling;
  • geschiedt levering conform de offerte.

Alle vertalingen door Uit de Kunst Vertalingen worden nog eens extra gecontroleerd door native Engelse en Nederlandse proeflezers, en daardoor is de uiteindelijke vertaling Nederlands – Engels dan wel Engels – Nederlands zonder uitzondering van de allerhoogste kwaliteit. Het tarief verhoudt zich gunstig tot algemeen gangbare vertaaltarieven van vertaalbureaus vanwege het feit dat Uit de Kunst Vertalingen een eenmanszaak is met een netwerk van native proeflezers: u betaalt bijvoorbeeld niet mee aan hoge kantoorkosten.

Op het vaste tarief geldt een toeslag in de volgende gevallen:

  • Bij teksten van minder dan 1000 woorden: 20% toeslag
  • Bij teksten van minder dan 500 woorden: 25% toeslag
  • Bij teksten van minder dan 200 woorden: 30% toeslag

Er is ook een korting mogelijk op het vertaaltarief. Deze korting wordt gegeven wanneer er sprake is van relatief grotere woordaantallen en is afhankelijk van de grootte van de tekst. Bent u benieuwd welke korting u zou kunnen krijgen op het vertaaltarief? Neem dan zeker contact op met Uit de Kunst Vertalingen!