Tarieven

tarieven engelse vertaling

Gangbare tarieven Engelse vertaling vergeleken met de tarieven van Uit de Kunst Vertalingen

Uit de Kunst Vertalingen hanteert uiterst scherpe tarieven voor Engelse vertalingen. Afhankelijk van de lengte van de Engelse of Nederlandse tekst zijn tevens kortingen mogelijk op tarieven voor Engelse vertaling.

De vertaaltarieven die Uit de Kunst Vertalingen hanteert verhouden zich uitermate gunstig tot de algemeen gangbare tarieven. Tarieven die doorgaans worden gehanteerd kunnen namelijk oplopen tot wel het dubbele van het tarief dat Uit de Kunst Vertalingen hanteert. Doordat Uit de Kunst Vertalingen kleinschalig werkt, kan een scherp tarief worden aangeboden. Profiteer van hoogwaardige vertaling Engels voor een zeer scherpe prijs!

In de onderstaande tabel vind je de huidige tarieven voor vertalingen Engels – Nederlands en Nederlands – Engels. Bij Uit de Kunst Vertalingen zijn de tarieven voor vertaling Nederlands Engels en vertaling Engels Nederlands gelijk. Omdat de vertaling van het Nederlands naar het Engels nog eens extra wordt gecontroleerd door een native proeflezer, is de Engelse vertaling van een hoge kwaliteit.

Tarieven Engelse vertaling Uit de Kunst Vertalingen

Vertaling Tarief
Van Engels naar Nederlands € 0,11 per woord
Van Nederlands naar Engels € 0,11 per woord

Korting: meer vertaling Engels? Minder betaling!

Zoals reeds genoemd, is er een reductie mogelijk van het tarief voor Engelse vertaling. Deze korting wordt gegeven wanneer er sprake is van relatief grotere woordaantallen en is afhankelijk van een aantal variabelen. Ben je benieuwd hoeveel korting je zou kunnen krijgen op het vertaaltarief? Neem dan zeker contact op met Uit de Kunst Vertalingen!