Financiële Vertalingen

financiele vertalingenJaarrekeningen, pensioenregelingen of verzekeringspolissen: ook voor financiële vertalingen schakelt u Uit de Kunst Vertalingen in. Wanneer u op korte termijn een financiële tekst wilt laten vertalen naar het Engels, neem dan vandaag nog contact op met dit bijzondere vertaalbureau Engels. Of het nu gaat om kwartaalcijfers, fiscale documenten of financiële persberichten: voor elke financiële tekst kunt u terecht bij Uit de Kunst Vertalingen.

Het vertalen van financiële termen vereist een zeer grondige expertise op dit gebied, aangezien er in de Engelse vertaling geen marges mogen bestaan ten aanzien van de interpretatie van de inhoud: deze moet een exact kopie zijn van het origineel, maar dan vanzelfsprekend in de Engelse taal. De vertaler Engels van Uit de Kunst Vertalingen heeft jarenlange ervaring in het vertalen van financiële teksten. De combinatie van deze ervaring met de extra proeflezing van de financiële vertaling door Engelse proeflezers zorgt voor een uiterst professionele vertaling. Uit de Kunst Vertalingen heeft bijvoorbeeld al jaarverslagen vertaald voor BumaStemra, een Nederlandse organisatie voor de belangenbehartiging van muziekmakers.

Financiële vertalingen Nederlands Engels of vice versa nodig?

Uit de Kunst Vertalingen levert glasheldere vertalingen in het Engels. Hiervoor worden ook glasheldere afspraken gemaakt. Zo weten beide partijen wat ze van elkaar kunnen verwachten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte: binnen een uur ontvangt u een offerte met daarin vermeld het tarief en de levertijd!